hier ga ik voor!

Geef het door, op Lesbos!

In het voorjaar van 2017 kwam spontaan onze verh!p voor Lesbos actie tot stand. In dit filmpje zie je hoe, wat en waarom. Maar het resultaat is veel belangrijker: we hebben namelijk in twee weken tijd ons doel gehaald: 80 pakjes voor baby’s in de vluchtelingenkampen op Lesbos en ruim €1100,- aan donaties. Tot ver na de geplande actieperiode bleven de donaties en gedragen verh!p kleertjes binnenkomen. Veel dank daarvoor!

Op 23 november 2017 was het moment daar. Brendy vertrok met een koffer vol verh!p kleertjes naar Lesbos om ze persoonlijk aan de families te overhandigen. Een spannende, emotionele en vooral indrukwekkende reis. Op onze blog en onze facebookpagina deelde Brendy haar ervaringen. En ook het AD Rotterdam plaatste een prachtig artikel over haar reis!

En houdt het hier dan op? Nee, wij vinden dat het hier niet bij kan blijven.  Daarom hebben we deze eenmalige actie omgezet in een structurele bijdrage aan baby’s op de vlucht. Samen kunnen we de baby’s een warm welkom geven, hier en op Lesbos! Inmiddels zijn er al meerdere zendingen met dekens die kant op gegaan, met veel dank aan de stichtingen met wie we samenwerken.

Een dubbel warm welkom!

Ons dekentje draagt de naam ‘een lekker warm welkom’. En eigenlijk is het heel simpel: een warm welkom hier, betekent een warm welkom daar. Verh!p, dat is babykleding met een goed verhaal!

Ons zachte dekentje van 100% biologisch katoen heeft een ideaal formaat. Handig voor thuis, onderweg en in de kraamtas! Eenmaal om je kleintje gewikkeld blijf je knuffelen. Bestel hem voor jouw kleintje of als kraamcadeau en wij geven er eentje aan een baby op de vlucht.

Ik geef een dubbel warm welkom!