Hoe zorgt verh!p voor (h)eerlijke babykleding? 

Onze kleding is gemaakt van 100% biologisch GOTS gecertificeerd katoen. Het GOTS certificaat garandeert duurzame stoffen en eerlijke arbeidsomstandigheden. Ook heeft onze kleding eigen ontwikkelde handigheidjes waardoor de kleding langer gedragen kan worden. 

Zo bieden we jou (h)eerlijke babykledingl!

Bekijk alle pakjes!

1. Ontwerp

De keten begint altijd met het ontwerpen van een collectie. 

Door met ouders in dialoog te gaan en zo te onderzoeken wat zij fijn vinden, ontwerpt verh!p kleding waarvan we weten dat deze voldoet aan jouw wensen. Op deze manier willen we zorgen dat we kleding ontwikkelen waar ouders en baby’s blij van worden. 

Wij nodigen je uit om jouw ervaringen zoveel mogelijk met ons te delen. Alle feedback en tips zijn welkom!

2. Productie

Het is als consument best lastig om erachter te komen of je kleding eerlijk geproduceerd is. Wij zien dit als onze verantwoordelijkheid.

Verh!p werkt daarom alleen met producenten die GOTS gecertificeerd zijn. Dit betekent dat we duurzame stoffen en eerlijke omstandigheden garanderen.

Onze kleertjes van 100% biologisch katoen kan je met oprechte trots bij je baby aantrekken.

3. Gebruik

Verh!p zorgt voor de beste kwaliteit en wij hebben handigheidjes ontworpen waardoor je baby onze kleding lang kan dragen.

En wij stimuleren om de babykleding van verh!p door te geven.
Onze kleding wordt verpakt in een mooie doos die je voor het doorgeven kunt (her)gebruiken.

Geef het door aan een baby in je omgeving, of terug aan ons! Zo maak je iemand anders blij en voorkom je ook dat de afvalberg met kleding groter wordt. 

Over verh!p

Verh!p is opgericht door Brendy Boogaard. Sinds 2020 heb ik verh!p overgenomen.

De wens om te willen bijdragen aan een mooiere wereld had ik al een tijdje. Toen ik de oproep van Brendy las in de Viva vielen puzzelstukjes op hun plek.  Na een fijne kennismaking en overdracht ga ik vanaf nu verder met Verh!p.

Verh!p is opgericht vanuit een diep verlangen om de wereld eerlijker en mooier te maken, ook voor volgende generaties.
Textiel gebruiken we allemaal, maar vaak weten we niet hoe en door wie iets is gemaakt. Ik zie het als een uitdaging om vanuit een eerlijk proces producten te ontwikkelen waar jij, je baby en de planeet blij van worden.

 Be the change you wish to see in the world!

Marjon ten Barge – Kuenen
Eigenaar van verh!p

Geef dit verhaal door! Deel het op social media.