Hoe zorgt verh!p voor babykleding met een goed verhaal?

Wij zorgen voor duurzame stoffen, goede arbeidsomstandigheden en we hebben handigheidjes zodat de kleding langer gedragen kan worden. 

Zo bieden we jou babykleding met een goed verhaal!

Bekijk alle pakjes!

1. Ontwerp

De keten begint altijd met het ontwerpen van een collectie.

Door met ouders in dialoog te gaan en zo te onderzoeken wat zij fijn vinden, ontwerpt verhip!p kleding waarvan we weten dat deze voldoet aan jouw wensen. Wij nodigen je uit om jouw ervaringen zoveel mogelijk met ons te delen. Alle feedback en tips zijn welkom!

Wist je dat 30% van de geproduceerde kleding nooit verkocht wordt? 

 

2. Productie

Het is als consument best lastig om erachter te komen of je kleding eerlijk geproduceerd is. Wij zien dit als onze verantwoordelijkheid.

Verh!p werkt daarom alleen met producenten die GOTS gecertificeerd zijn. Dit betekent dat we duurzame stoffen en eerlijke omstandigheden garanderen.

Onze kleertjes van 100% biologisch katoen kan je met oprechte trots bij je baby aantrekken.

3. Gebruik

Verh!p zorgt voor de beste kwaliteit, waardoor onze kleding niet tot afval hoeft te leiden.

En wij zeggen, Geef de kleding door! Aan een baby in je omgeving, of terug aan ons!

Onze setjes worden verpakt in een mooie doos die je voor het doorgeven kunt (her)gebruiken.

Wist je dat de impact op het milieu het grootst is wanneer het kledingstuk over de toonbank is gegaan? Dan wordt het namelijk gewassen, gedroogd en helaas ook vaak weer weggegooid.

Over verh!p

Verh!p is opgericht door Brendy Boogaard vanuit een diep verlangen om de wereld eerlijker en mooier te maken, ook voor volgende generaties.

Textiel gebruiken we allemaal, maar vaak weten we niet hoe en door wie iets is gemaakt. Verh!p ziet het als een uitdaging om dit uit te zoeken en transparant te maken.

Sinds 2020 is verh!p overgenomen door Marjon. Het verlangen om de wereld beetje beter te maken en hetgeen Brendy heeft neergezet sprak mij aan toen ik het verhaal van Brendy las in de Viva. Na een fijne kennismaking en overdracht ga ik vanaf nu verder met Verh!p. 

Be the change you wish to see in the world!

Marjon ten Barge 
Eigenaar van verh!p

Geef dit verhaal door! Deel het op social media.