Hoe kan ik betalen in jullie webshop?

Voor online bestellingen hebben wij een aantal betaalmogelijkheden: overboeking, IDEAL en Bancontact.

Hoeveel verzendkosten rekenen jullie?

Via de webshop is het op dit moment alleen mogelijk bestellingen te doen voor levering in Nederland en België. Daarvoor rekenen we de volgende verzendkosten:

Nederland: €4,10 en gratis verzending vanaf €50,00 België: €7,50 en gratis verzending vanaf €50,00

Wij leveren uiteraard op verzoek ook bestellingen in andere landen. Neem even contact met ons op via info@babyverhip.nl voor meer informatie.

Wat is jullie wasvoorschrift?

Wij adviseren onze producten te wassen op 30 graden, omdat het simpelweg beter is voor het milieu en ze hiermee ook goed schoon worden. Desondanks kunnen onze producten op maximaal 40 graden gewassen worden.

Wil je onze kleertjes mooi houden, zodat je ze voor een volgend kindje kan bewaren of kan doorgeven? Was en strijk de kleertjes dan ‘binnenste buiten’ en (indien van toepassing) met de drukknoopjes dicht. Laat ze bij voorkeur lekker in de buitenlucht drogen in plaats van in de wasdroger. Zo gaan onze kleertjes heel lang mee!

Kan ik jullie producten als (kraam)cadeau versturen?

Ja! Al onze producten zijn standaard verpakt in een mooie doos. Zo voelt een bestelling altijd als een cadeau! Dit past bij onze ‘geef het door’ filosofie, want de doos is bovendien handig om de producten later door te geven.

Je kunt onze producten ook direct als kraamcadeau naar een kersverse baby versturen. Handig als je niet direct op kraambezoek gaat. Veel organisaties maken gebruik van deze optie voor collega’s of relaties. In het bestelproces heb je de mogelijkheid een persoonlijke boodschap door te geven voor de ontvanger. Deze schrijven wij op een leuke verh!p kaart en doen we bij jouw bestelling. Wij rekenen hiervoor geen extra kosten.

Heb je nog andere wensen? Neem dan contact met ons op via info@babyverhip.nl. We denken graag met je mee!

Wat zijn jullie levertijden?

Ons doel is om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Plaats je jouw bestelling op werkdagen voor 12.00 uur, dan verzenden we deze nog dezelfde dag. Je ontvangt een track&trace code zodra het pakket verstuurd wordt.

Bestel je één van onze setjes, dan ontvang je het pakje via PostNL gewoon in de brievenbus. Wel zo makkelijk! Bestel je meerdere setjes, dan worden deze als pakket via PostNL verstuurd. Internationale verzendingen hebben een langere levertijd.

Mocht je je pakket na 5 werkdagen niet ontvangen hebben neem dan contact met ons op via info@babyverhip.nl.

Wat is jullie retourbeleid?

Wij doen er alles aan om je via onze website te informeren over onze producten. Mocht een product dat je hebt besteld toch niet aan je verwachting voldoen, dan kan deze (binnen 14 dagen) geretourneerd worden. Neem contact met ons op via info@babyverhip.nl. We kijken dan samen met jou naar een gepaste oplossing.

Over het algemeen hanteren we de volgende mogelijkheden:

  • Retourneren op kosten van ons (je ontvangt een waardebon). Wij nemen de verzendkosten van de retourzending voor onze rekening. Je ontvangt het bedrag van je retouren in de vorm van een digitale waardebon die je in onze webshop kunt besteden.
  • Retourneren op eigen kosten (je ontvangt je geld terug) Wanneer je je geld terug wilt in plaats van een waardebon stuur je de producten op eigen kosten retour. Je neemt de verzendkosten van de retourzending dan voor eigen rekening. Bij ontvangst van jouw retourzending betalen wij vervolgens alle gedane betalingen inclusief verzendkosten van je bestelling terug.