Mijn missie is duidelijk: elke baby verdient babykleding met een goed verhaal! In de vluchtelingenkampen op Lesbos bevinden zich op dit moment ruim 80 baby’s jonger dan 6 maanden oud. Ook zij verdienen onze kleertjes. Help jij ook mee?

verhip geeft door
aan Lesbos

Mijn missie is duidelijk: elke baby verdient babykleding met een goed verhaal! In de vluchtelingenkampen op Lesbos bevinden zich op dit moment ruim 80 baby’s jonger dan 6 maanden oud. Ook zij verdienen onze kleertjes.

Of beter nog: juist zij. En daar kunnen we samen voor zorgen! Kijk hieronder hoe deze actie tot stand kwam en hoe je kunt bijdragen. Help je mee de wereld een stukje mooier te maken? Niet voor mij, maar voor deze onschuldige baby’s in nood. Dankjewel.

Liefs Brendy

we kunnen dit samen

help je mee?

Wil je het verh!p pakje van jouw zoon/dochter doorgeven een baby in nood? Klik en stuur ons een mail. Dan ontvang je onze instructies om het pakje bij ons te krijgen.

Wil je doneren voor de baby’s in nood? Dat kan ook!
Vul dan onderstaand formulier in!

wat gaan we precies doen?

Deze actie is een samenwerking met stichting Movement on the Ground.

Ik begon eind juni met het doel om twee weken campagne te voeren en daarmee minstens 80 kleertjes te verzamelen. En dat doel haalden we! De donaties bleven echter binnenkomen en onze klanten vroegen of ze de gedragen verh!p kleertjes nog steeds kunnen doorgeven. En natuurlijk kan dat, wat mij betreft tot ik in het najaar (november) naar Lesbos ga. Voor zowel de kleertjes als de donaties geldt: hoe meer, hoe beter.

Vandaar dat je via deze pagina nog steeds kunt bijdragen. De kleertjes ga ik persoonlijk aan de families overhandigen. Met de donaties kan ik ter plekke nog meer artikelen kopen waar de ouders en kinderen behoefte aan hebben en de onkosten dekken. Wij staan voor transparantie, dus natuurlijk laat ik jullie zien waaraan het geld besteed is.

Dankjewel voor jouw bijdrage! En ook hier geldt: geef het door! Aan je familie, vrienden, collega’s en iedereen waarvan je denkt dat die ook iets wil en kan bijdragen. Dit is een hartverwarmende actie gebleken die mensen en organisaties verbindt voor een prachtig doel. Ik ben trots op iedereen die hieraan bijdraagt!