verhipvoorlesbos • deel 8

Ik geef toe: ik vond het best spannend om mijn emoties zo openlijk te delen. In de blogs, en vooral in het filmpje van mij tussen de bergen reddingsvesten. Maar het dient een goed doel: de mensen daar verdienen het dat jullie hun verhaal kennen, en jullie – die deze reis mogelijk maakten – verdienen het te zien en lezen waar jullie bijdrage terecht is gekomen. En blijft het hier dan bij? Nee, wat mij betreft niet.

In het vliegtuig voelde het niet goed om dit bij een eenmalige actie te laten. Voorzichtig zei ik tegen Nina dat ik een idee had om deze reis een vervolg te geven. Ze bracht nog in dat ik het even moest laten bezinken. Ok, wij zijn geen NGO. Ok, we hebben al een heel goed verhaal. Maar is dat een reden om het hierbij te laten? Voor mij niet.

Dus ik heb nieuws! Wij zetten deze eenmalige actie om in een structurele bijdrage aan de baby’s op de vlucht. Ik heb daar gezien hoe belangrijk ons dekentje kan zijn. Het draagt de naam: ‘een lekker warm welkom’ en hoe toepasselijk is dat? Het is heel simpel: een warm welkom hier, betekent een warm welkom daar. Voor elk dekentje dat jij koopt, geven wij er eentje aan een baby op de vlucht. Een dubbel warm welkom!

Movement On The Ground blijft uiteraard onze partner hiervoor. En zo sluit ik deze reeks blogs af. Maar onze bijdrage dus niet. Die gaat door, en daar ben ik ontzettend trots op!

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een antwoord

Vanaf €50 gratis verzenden