Verh!p daar zijn we weer.

En hoe! We stralen met ons pakje in de WIJ Geboorte Special. Dit magazine krijgt elke (aanstaande) mama in de blije doos van Prénatal. We starten dus lekker na de vakantie. Maar dit is niet alles…

Het was even stil. We genoten bewust van de vakantie, met het gezin en (zoveel mogelijk) zonder social media. Maar stilzitten kennen we niet. Dus hou je vast. De vorige post was een ‘rara…raadsel’ en dan is het nu wel tijd voor de ontknoping: op veler verzoek komt er een nieuwe collectie!

Zoals jullie weten vinden wij, vanuit onze duurzame insteek, nieuwe collecties geen must. Waarom zouden we elk half jaar een nieuwe collectie maken voor een doelgroep die elke dag vernieuwt? De huidige collectie blijft dus ook, maar we breiden wel uit. Veel aanstaande papa’s en mama’s vroegen ons om een neutrale kleur. Als ze namelijk niet weten wat het geslacht van het kindje wordt, vinden ze oceaan blauw en bloesem roze toch wat lastig kiezen. Aan die wens geven we graag gehoor. En dan ook maar meteen met een nieuwe print. Ja, voor de vakantie hebben we even een sprint gemaakt. Ontwerp, kleuren…en nu komt de productie. Eind van dit jaar moet deze nieuwe lijn te koop zijn!

En al die prijzen en publiciteit voor de vakantie werpen zijn vruchten af: het wordt steeds drukker en dus krijgen we uitbreiding in ons team! Er komt binnenkort een verh!p topper bij. En dan staat ook ons bezoek aan Lesbos nog op de planning. Kortom…wij gaan er weer tegenaan! Alles voor onze missie: elke pasgeboren baby verdient babykleding met een goed verhaal!

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een antwoord

Vanaf €50 gratis verzenden