Verh!p, wat gebeurt er allemaal?

De afgelopen periode heb ik meerdere keren gedacht: wat een mijlpaal, dit moet ik echt even delen! En dan was de volgende er al. Soms moet ik mezelf even knijpen.

We hebben maar liefst drie uitbreidingen! De eerste in ons team. Jullie zien deze keer niet mij (Brendy) op de foto, maar Marjolijn! En wat is het fijn dat zij er is. Ook spannend, nu ben ik opeens werkgever. Maar om mijn missie te realiseren en alle ouders en baby’s te bereiken, heb ik simpelweg meer mensen nodig. En Marjolijn helpt dan ook bij het verspreiden van ons verhaal en de producten.

De andere uitbreiding zit in onze collectie. Veel aanstaande ouders die niet weten wat het geslacht van hun kindje wordt, vinden het toch wat lastig kiezen tussen bloesem (roze) en oceaan (blauw). En wij willen natuurlijk dat iedereen bij ons terecht kan voor het allereerste pakje van hun baby. En dat kan straks: de baby’s die in 2018 worden verwacht, wacht een hele mooie nieuwe collectie! Wolk grijs gecombineerd met een (jawel!) nieuwe print met mintgroen. Het wordt echt heel mooi, al zeggen we het zelf. We zijn nu druk bezig met de productie en verwachten de collectie eind van dit jaar.

En dan de laatste uitbreiding. Met een groter team (in januari verwachten we nog twee stagiairs) en een grotere collectie (en de benodigde opslagruimte) werd ons kantoor wat krap. We gingen rustig rondkijken voor iets groters, toen er een unieke kans voorbij kwam. Dus: spullen ingepakt en alles per direct verhuisd. Ja, ook dat hebben we nog even tussendoor gedaan. We zitten er nu koninklijk ruim bij!

De komende tijd hoor je weer vaker van ons, want zoals je op de foto ziet is de kalender goed gevuld. Nieuwe updates over onze collectie, leuke acties…maar ook Lesbos staat nog op de planning! Tot snel!

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een antwoord

Vanaf €50 gratis verzenden