Verh!p, je hebt van die dagen…

Rennen en vliegen als een malle en ondertussen wel zo relaxt mogelijk blijven.

Het begon vanmorgen thuis met ons ‘tuin project’. Om 7.30 uur werd er al aangebeld en kwamen ze het tuinhuis leveren. Gelukkig ben ik sinds de geboorte van onze dochter noodgedwongen een ochtendmens geworden 🙂 Daarna volgde de hovenier voor de verdere aanleg van de tuin. Toen dat eenmaal in gang was gezet, vertrok ik naar kantoor.

Daar is de foto genomen. Het meisje op mijn schoot is dus niet mijn dochter, maar een van onze poppen 😉 Morgen staan we namelijk op de Ouders Natuurlijk! Beurs in Arnhem. Vandaag moest ik dus inpakken en mijn lezing voorbereiden.

Ik zette alles klaar en wilde net naar de auto om in te laden toen er nog een mailtje binnenkwam. Of ik een paar producten wilde opsturen voor een fotoshoot in een leuk magazine. Wel graag voor dinsdag…dus maakte ik nog snel een pakket. Die kon ik op het nippertje meenemen met de andere bestellingen.

Met een volle auto reed ik snel naar de post. De pakketten zijn weer onderweg! En ik kwam thuis in de duisternis. Het resultaat in de tuin kon ik niet goed meer zien, maar ik zit nu lekker op de bank met een kop thee en de kaarsjes aan. Ik kom al helemaal in de sfeer van de winterbeurzen. Gezellig!

Fijn weekend allemaal! Morgen laten we zeker even van ons horen vanuit Arnhem. Maar nu nog even opladen…

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een antwoord

Vanaf €50 gratis verzenden