Verh!p, is dit herkenbaar?

Niet alleen je baby een vieze broek, maar jij ook!

Ik ben inmiddels aardig gewend aan mijn nieuwe ritme, maar sommige dingen blijven improviseren. Even een kleine (vast zeer herkenbare) opsomming: opstaan (na een gebroken nacht), jezelf wassen en aankleden, Rosalie wassen en aankleden, ontbijten, in de auto, dochter naar de opvang, aankomst op kantoor (voelt gelukkig weer helemaal als mijn tweede thuis), aan het werk, oh jeetje alweer zo laat? kolven, terug aan het werk, en zo gaat het nog even door…

Op donderdag haal ik Rosalie al in de middag op en doe ik de laatste bestellingen vanuit huis. Maar oeps, vandaag bleek ik thuis opeens door mijn voorraad heen (op zich een goed teken). Rosalie in de maxicosi en terug naar kantoor. “Hier werkt mama, lieverd” Zo’n bureaustoel doet ook goed dienst om een baby te voeden, kan ik nu uit ervaring zeggen 🙂 En op het moment dat ik m’n doosjes wil pakken; hopla melk over m’n broek! Ik vond het zo’n hilarisch moment dat ik het even heb vastgelegd (zie de foto).

Wat stond er ook alweer op een van onze ansichtkaarten? MOM: master of multitasking…zo waar! En lieve papa’s, voor jullie geldt dat net zo (hier thuis in elk geval wel)! Ode aan ons allemaal!

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

4 reacties op “Verh!p, is dit herkenbaar?

 1. rite zegt:

  We’re a bunch of volunteers and oⲣening a neѡ
  scheme in օur community. Υour site offered սs with helpful іnformation tߋ
  wοrk ⲟn. Yօu’νe performed ɑn impressive process ɑnd ouг whole ցroup wіll liҝely
  be grateful to you.

 2. Abeer Mahmoud zegt:

  І ɗo not knoѡ іf it’ѕ just me or іf everybody
  еlse encountering issues ᴡith yօur website.
  It appears like ѕome օf the ԝritten text ⲟn your content are running οff
  the screen. Can somebody else pleaѕe provide feedback
  ɑnd let me kmow if thiѕ is happening to thеm аs welⅼ?
  Tһis could bе a рroblem ԝith my internet browser bеcaᥙse I’ve haɗ thіs һappen prеviously.
  Cheers

Geef een antwoord

Vanaf €50 gratis verzenden