Verh!p, het jaar is om gevlogen!

Precies een jaar geleden haalden we het doelbedrag van onze crowdfunding! Dat betekende dat de eerste kleertjes op weg gingen naar baby’s en ik daarmee echt aan mijn missie kon gaan werken. Elke pasgeboren baby een setje babykleding met een goed verhaal. Dat is waar we nog elke dag naar streven…

Inmiddels hebben we een heleboel baby’s en hun ouders blij kunnen maken! Ook mijn eigen dochter 🙂 En zelfs met mijn verlof tussendoor is het gelukt om verh!p naar dit niveau te brengen. We zijn nu niet meer alleen via onze eigen webshop te koop, we staan in diverse magazines en we zijn zelfs genomineerd voor twee awards!

Ik mag terugkijken op een super leerzaam jaar en heb enorm veel zin om verh!p komend jaar weer verder te brengen. Er melden zich steeds meer partners: verloskundigen, kraamzorg, bedrijven die ons als duurzaam kraamcadeau willen voor medewerkers en relaties en winkels die onze collectie willen verkopen. Er liggen zoveel kansen dat er soms te weinig uren in een dag zitten om alles te realiseren in het tempo dat ik graag wil 🙂

Maar het allerbelangrijkste voor mij zijn de eindgebruikers: de kleine wondertjes en hun kersverse ouders. Ik ben dan ook ontzettend dankbaar voor de betrokken groep aan volgers op social media. Het worden er steeds meer en social media maken het mogelijk in contact te zijn met jullie. Zonder jullie had ik de resultaten van afgelopen jaar niet kunnen bereiken. Dank voor jullie support, enthousiasme, feedback, foto’s, likes, reacties en het delen van onze posts!

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een antwoord

Vanaf €50 gratis verzenden