Verh!p, moeten we dit met jullie delen?

Dat is de vraag die bij ons opkwam toen we dit bericht lazen. Het gaat over de industrie waarin wij het verschil willen maken, maar wij kiezen er liever voor zelf het goede voorbeeld te geven dan onze collega’s als slecht voorbeeld neer te zetten. En toch willen we deze keer onze visie met jullie delen op dit soort berichten.

Zonder de feiten precies te kennen van dit verhaal, weten we dat er misstanden zijn in de industrie. Dat is één van de redenen dat verh!p ook is ontstaan. Tegelijkertijd weten wij met onze kennis van de industrie nu ook hoe lastig het moet zijn voor grote bedrijven om hun verdienmodel te veranderen, ten goede van mens en milieu. Het model is namelijk vooral gebaseerd op steeds wisselende collecties in de winkels, tegen een zo laag mogelijke prijs. Zeg nou zelf, dat vinden we stiekem allemaal erg leuk. Snel nog even de nieuwste trend in huis halen, en dan nemen we maar meteen dat kledingstuk dat hiervoor plaats moet maken met vijftig procent korting mee naar huis.

Lieve mensen, we zien het niet als we in de winkel staan, maar iemand betaalt hiervoor de prijs. En dit nieuwsbericht laat deze prijs heel duidelijk zien. In dit geval zijn het de mensen in de fabrieken, om nog niet te spreken van het milieu waar we uiteindelijk allemaal last van hebben. Onze boodschap bij dit bericht is daarom: laten we onszelf ervan bewust zijn dat we dit systeem in stand houden. We snappen de verleiding, we snappen de gewenning aan korting en nieuwe collecties, maar als je van dit bericht bent geschrokken bedenk dan goed wat je zelf anders kunt doen.

Laten we dit omkeren tot iets positiefs. Zo helpen we de merken om te veranderen, de arbeiders in de fabrieken, het milieu en uiteindelijk ook jezelf. En totdat we dit hebben bereikt, gaan wij als kleine speler lekker door om groter te worden en het goede voorbeeld te geven. Want verh!p, dat kan! En wil je nog eens lezen hoe wij dat doen, kijk dan even hier: https://www.babyverhip.nl/het-merk-verhip/ en wil je tips waarop je kunt letten of iets ‘goed’ is, laat dan hieronder je vraag achter, we helpen je graag verder!

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een antwoord

Vanaf €50 gratis verzenden