Verh!p, wat kan het najaar mooi zijn!

Verh!p, wat kan het najaar toch mooi zijn! Vandaag ben ik thuis met mijn dochter en breng ik de pakketjes als vanouds te voet naar de post. En dat is geen straf met prachtig rood gekleurde bomen, kwakende ganzen en een najaarszonnetje!

Hoe anders was het gisteren. Toen heb ik mezelf getrakteerd op een hele dag training. Met nog 120 andere ondernemers leerde ik over de connectie met mijn doelgroep (jou dus!) via social media en bloggen. Ik vond het heel fijn om even uit de dagelijkse praktijk te zijn en nieuwe inspiratie op te doen. Gedurende de dag vlogen de nieuwe ideeën door mijn hoofd en ik noteerde ze snel in mijn notitieblok. Eenmaal terug in de auto bedacht ik me dat ik teveel had bedacht om met mijn huidige team te realiseren. Mogelijk volgt dus snel een oproep voor versterking 🙂

Ik had overigens genoeg tijd om alles te overdenken, want het was de drukste avondspits van had jaar. Grrrrr! Ik zat twee uur in de auto en mijn kleine meisje lag al op bed toen ik thuiskwam. Net toen ik jammerde dat ik haar tot de volgende ochtend niet zou zien, werd ze wakker. Snotteren, hoesten en erg verdrietig. En het bleef niet bij die keer 😉 De verkoudheid zorgde voor een pittig nachtje. Des te fijner is het om vandaag thuis te zijn, veel te knuffelen en met haar (goed ingepakt) in de wandelwagen naar de post te gaan. Jullie pakketjes zijn onderweg en wij hebben ervan genoten. Dankjewel!

Oh, een van mijn ideeën is om meer te gaan bloggen. Wat zouden jullie graag van mij weten/lezen? Meer over duurzame keuzes als ouder, meer over het combineren van moederschap en ondernemerschap, of over ondernemen met een missie, of…? Laat het me weten. Dan maak ik vast een lijstje!

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een antwoord

Vanaf €50 gratis verzenden