Verh!p, we breiden uit!

Verh!p, we breiden uit! In dit pakket zitten heel veel doosjes en die gaan allemaal naar een toffe (web)winkel. We werken hard aan onze missie: elke pasgeboren baby een verh!p setje!

Na mijn verlof moest ik echt weer even opstarten. Eerst op het praktische vlak een ritme vinden. Opstaan, voeden, douchen, zelf ontbijten, naar de gastouder, aankomen op kantoor, kolven, op tijd terug om Rosalie te halen, wie zorgt voor het avondeten en hebben we daarvoor alle boodschappen, ‘dochter naar bed ritueel’, opruimen…Ach, het went heel snel. Maar op werkgebied moest ik ook weer even de focus zoeken. Als ondernemer is het soms best lastig dat ik mezelf altijd moet aanzwengelen. Er zit nergens een baas op me te wachten die resultaten van me verwacht. Nu heb ik over het algemeen wel genoeg (soms zelfs teveel) energie om aan de slag te gaan, maar ik vind het weleens lastig om de prioriteiten te bepalen. Er is zoveel te doen: social media, financiële administratie, bestellingen inpakken en versturen, klantenservice…

Om te kunnen sparren zoek ik altijd inspirerende mensen op. Ik sprak de afgelopen weken met diverse collega ondernemers en dat gaf me veel energie. Maar ook de gesprekken thuis aan de keukentafel (wanneer dus alles opgeruimd is en we neerploffen…) zetten me op scherp. Want eigenlijk is het heel simpel: mijn focus is het realiseren van mijn missie. En alles wat ik doe moet daaraan bijdragen. Ik begon met verh!p, omdat ik vind dat elke pasgeboren baby dit verdient. Net als zijn of haar ouders. Niet nadenken over chemicaliën en kinderarbeid, geen spullen die je niet gebruikt omdat ze niet handig zijn of die je weggooit na een paar keer wassen. Gewoon babykleding met een goed verhaal! Het concept staat, de kleding is er, en de producten vinden hun weg naar baby’s via onze webshop en op beurzen, maar ik wil meer en sneller…

Ik ben dan ook ontzettend trots dat we er weer een mooi verkooppunt bij hebben. Meer bereik betekent meer doosjes op weg naar ouders en hun kleintjes. Daarnaast werken we nu samen met verloskundigenpraktijken en kraamzorgorganisaties om ervoor te zorgen dat ouders al tijdens de zwangerschap weten dat babykleding met een goed verhaal binnen handbereik is. En niet te vergeten met bedrijven/instellingen die het als kraamcadeau geven aan hun relaties en medewerkers. Kortom: we breiden uit!

En dan nu met een voldaan gevoel op de bank ploffen en volgende week weer gefocust aan het werk! Fijn weekend allemaal!

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

4 reacties op “Verh!p, we breiden uit!

 1. roman health reviews zegt:

  Can I simply just sɑy ѡhɑt a relief tο uncover someone
  who trᥙly undersands ᴡhat theу’re discussing over tһe internet.
  Үou actually understand hоԝ tօ brіng an issue to light
  ɑnd maҝe it imp᧐rtant. Mоre and more people гeally neеd to look at tһis and understand
  tһis side of the story. I was surprised yоu’re not mⲟre popular ѕince yоu surely
  possess tһe gift.

Geef een antwoord

Vanaf €50 gratis verzenden