duurzaam & eerlijk

verpakt in mooie cadeaudoos

personalisatie mogelijkheid

bezorgd op elk adres

Is jouw medewerker, collega of zakenrelatie kersverse mama of papa geworden? Dan is verh!p het ideale kraamcadeau! Wij bieden babykleding met een goed verhaal. Dit wordt niet alleen enorm gewaardeerd door ouders, maar ook jij draagt hiermee bij aan een betere wereld! 

Alle producten van verh!p worden verpakt in een mooie cadeaudoos die door de brievenbus past. Mooi om te geven en om te krijgen.

Meer informatie? Vul het contactformulier in met jouw/jullie wensen dan doen we je snel een passend aanbod!

Ik wil er één of enkele bestellen!

Verh!p als kraamcadeau is altijd een goed idee. Via de webshop heb je het cadeau het snelst in huis. Je kunt het pakje, inclusief persoonlijke boodschap, ook direct naar de ontvanger verzenden, het past gewoon door de brievenbus! Heb je specifieke wensen? Stuur ons een mailtje vul het contactformulier in!

  • gratis gepersonaliseerde boodschap

  • voor 13.00 uur besteld, is morgen bezorgd

  • verpakt in mooie cadeaudoos

Ik bestel via de webshop!

Ik wil er meer dan 10 bestellen!

Wat leuk dat jullie verh!p als kraamcadeau willen geven. Bij een grotere afname kijken we op basis van jullie budget graag wat de mogelijkheden zijn om een duurzaam kraamcadeau te realiseren! Mail ons of vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • gepersonaliseerde wikkel mogelijk

  • staffelkorting

  • inclusief originele blanco ansichtkaarten voor een persoonlijke boodschap

Ik stuur even een mailtje

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Maken jullie gebruik van een tussenpersoon of vaste leverancier voor jullie zakelijke geschenken? Geef het door! Dan gaan wij ervoor zorgen dat verh!p daar ook bestelbaar wordt.